Programmer

Nedenfor har du mulighed for at læse lidt om denne uges programmer, samt se eller gense udsendelserne.
Leder du efter programmer, der er ældre end en uge, henviser vi til vores YouTube kanal, hvor du kan finde alle vores gamle udsendelser.
Du kan også holde dig løbende orienteret på vores Facebook side.

Fra Ide Til Virkelighed

Fra ide til virkelighed koncentrere sig om iværksættere og ildsjæle af forskellig art fra området. Som navnet antyder, beskriver udsendelserne processen, kampene, sejrene udfordringerne, faldgruberne og succeserne i arbejdet fra ide til virkelighed.
I studiet og/eller i færd med sit daglige arbejde fortæller hovedpersonen om arbejdet med at komme

Welcome To My World

Vært Stig Ulrichsen byder indenfor i sin verden af musik.
Programmerne er lokeret på Graceland Randers.
I hvert program får man både en forsmag på forskellige kunstnere og deres musikstil og genre samt en introduktion til deres karriere. Desuden får man en lille bid af musiklegenden Elvis’ livshistorie. Ved lejlighed tager Henrik Knudsen, indehaver af Graceland Randers, tager os med på rejse gennem alle husets mange gemmer og originale Elvis effekter.

Koncerter

Med denne type programmer ønsker vi, at portrættere det rige musik-kulturliv, der er i regionen.
Programmerne er en blanding af dels on location producerede portrætter af musikere/bands og uddrag fra deres koncerter, dels rapportager fra de forskellige musikarrangementer i området og dels talkshows med personligheder involveret i regionens musikliv hvad enten det er deltagere, arrangører, sponsorer eller tilskuere.
Vi vil gerne give seerne fornemmelsen af at musiklivet i området er forskelligt og alsidigt nok til at der er noget for enhver smag. Som følge deraf vil vi også komme til at beskæftige os med mange forskellige musikgenre og stilarter.

©copyright 2013 | Danmark - Østjyland - 8920 Randers NV - Ydervangen 32 | E-mail: kontakt@ostjysktv.dk | Tlf: 60 64 39 79